Λουκουμάδες στο λεπτό

Λουκουμάδες στο λεπτό

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
4 φλυτζανια του τσαι αλευρι
2 φλυτζανια του τσαι νερό
25 γρ. μαγιά ξερή
1 πρέζα ζάχαρη
1 πρέζα αλατι
1 κιλό ηλιέλαιο
300 γρ. μέλι
100 γρ. καρύδια
Features:
  • ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ
  • ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
  • Serves 6
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Steps

1
Done

Σε ενα μεγαλο μπολ βαζουμε το αλεύρι, τη μαγιά, το αλάτι και τι ζαχαρι. Προσθέτουμε σιγά σιγά νερό μέχρι να γίνει ο παχύς χυλός για τους λουκουμάδες. Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε για 30 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου.

2
Done

Κόβουμε τους λουκουμάδες με το κουτάλι όπως στην φωτογραφία μας. Ρίχνουμε τους λουκουμάδες στο καυτό λαδι και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.

3
Done

Κάθε φορά που κόβουμε τους λουκουμάδες, βουτάμε το κουτάλι σε νερό για να να μην κολλάνε εύκολα στο κουτάλι.

4
Done

Σερβιρετε ζεστοι με μελι και καρυδια!

previous
Καλαμαράκια τηγανητά
previous
Καλαμαράκια τηγανητά