• Home
  • ΑΒΓΆ
  • Αυγά Καγιανά ή Στραπατσάδα
0 0
Αυγά Καγιανά ή Στραπατσάδα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
4 αβγα
2 ντοματες σε χυμο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πρέζα αλατι
1 πρέζα ρίγανη
1 πρέζα φρέσκο πιπέρι

Αυγά Καγιανά ή Στραπατσάδα

Features:
  • ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ
  • ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΟ
  • ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Steps

1
Done

Με το βλένδερ κόβουμε 2 μεγάλες ντομάτες σε χυμο.

2
Done

Σε αντικολιτικό τηγάνι βάζουμε το λάδι, το φρέσκο χυμό ντομάτας και το βράζουμε μαζί με το αλάτι και το πιπέρι για 2 λεπτά. Ρίχνουμε τα αβγά και ρίγανη και βάζουμε καπάκι να μαγιρεβουμε τα αβγά σε χαμηλή θερμοκρασία και σε ατμό.

3
Done

Σερβίρουμε ζεστα με φετα.

previous
Πιατέλα τυριών
next
Αρακάς κοκκινιστός
previous
Πιατέλα τυριών
next
Αρακάς κοκκινιστός

Add Your Comment