Λίγα λόγια για εμάς...

Σήμερα η επιχείρηση λειτουργεί υπό την διεύθυνση των Ιωάννη & Ανδρέα Μπαντούνα οι οποίοι με υπευθυνότητα έχοθν φροντίσει να εμπλουτίσουν τα ανακαινισμένα καταστήματα με καινούρια προίόντα (κρεατικά και θαλασσινά).

Στο κατάστιμα μπορείτε να βρείτε νωπά κοτόπουλα ολόκληρα ή σε μέρη – φιλέτα, σουφλάκια, ρολό κοτόπουλο γεμιστό παραγωγής μας, φρεσκοκατεψυγμένα θαλασσινά, ψάρια, γαρίδες, χταπόδια, σουπιές, οστραπακοειδή κ.α.

Τα κατεψυγμένα λαχανικά αρακάς, μπάμιες, καλαμπόκι, αγκινάρες, φασολάκια, φήλλο σπανάκι, μπρόκολο, ανάμικτα λαχανικά καθώς και ριζότο λαχανικών.

Χειροποίτες πιτες, πίτσες, τυρόπιτες και μπουγάρσες Θεσσαλονίκης, φλογέρες, τυροκροκέτες, φύλλα για γλυκίες και αλμυρές συνταγές.

Κάθετη μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης κρασιού από εκλεκτά σταφύλια της περιοχής μας.

Οινοποίηση

Κάθετη μονάδα παραγογής και εμφιάλωσης κρασιού απόεκλεκτά σταφύλια της περιοχής μας. Λεφκό και κοκκινό κρασί διατίθενται στην επιχείρηση μας σε λιανική και χονδρική πώληση για την τροφοδοσία καταστημάτων και εστιατορίον.

Νωπά κοτόπουλα

Τα κοτόπουλα μασ είναι πιστοποιημένα άρτης ποιότητας και η διατροφή τους είναι 100% φυτική. Το κοτόπουλο είναι μια ελαφριά,  πλούσια σε πρωτείνες, σίδιρο και βιταμίνι Β. Είναι το προίόν που κατέχει την πρώτη θεση στο τραπέζι μας.

(Visited 1 times, 1 visits today)